vila i frid.

Lilla söta S.
till familjen din; vi alla tänker på er. och jag skickar alla mina krafter.
vila i frid.

syskonkärlek!

vart ska jag börja?

Igår kväll hade jag en trevlig kväll med några brudar från klassen (Julia,Marre & Gabban)
dom kom och gjorde mig och mia sällskap på motionsdansen eller pensiodansen som jag föredrar att säga, efter det, runt 22.00 någon gång, hämtade mamma oss där, och körde hem oss till mig, jag hoppade i duschen och dom roade sig på eget sätt, sen såg vi vem som gick vidare i idol, och min jon, som tyvärr har gjort mig liiiite besviken ett antal gånger nu på senare tid, fick åka hem..
Men, Erik är kvar. och han håller jag stenhårt på nu.

Ingen av tjejerna kände sig speciellt fräscha, utan var rätt krassliga, så dom tog bussen hem 22.50, och då var ja ensam med mamma och fredde i huset.
(ÅTERIGEN,GRATTIS GABBAN PÅ FÖDELSEDAGEN IGÅR,PUSS!!!)

Jag kände att alla tankar kom som en fors över mig, jag kunde inte hantera något, så jag skrev ett sms till min bror och frågade vad han gjorde, han låg i sängen och skulle sova.
jag bad, eller frågade honom om han ville följa med ut på en promenad och snacka av oss lite, och självklart, snäll och underbar som han är så följde han med! (PUSS!!!!)

Vi gick en runda och snackade om allt mellan himmel och jord. och det var så jävla skönt! han förstod, han svarade på mina frågor, han frågade mig saker han ville veta, och det vara bara så skönt!!
Att prata med honom är något som verkligen är lätt, han lyssnar något så fruktansvärt bra, och jag måste bara få säga att han är BÄSTBÄSTBÄST!!!
Han gjorde så att jag klarade av kvällen/natten. och det är jag honom evigt tacksam för.

När vi kände att vi frös gick vi in i huset igen, och han frågade om jag ville se film med honom, och såklart så ville jag det.
vi såg ungefäääär vääääärldens bäääästa fiiiilm!
Minns inte vad den hette, men riktigt bra iallafall.
Därefter pratade vi på som tokar, jag berättade saker, jag pratade med honom på ett sätt, som jag aldrig någonsin gjort med någon annan. och lyssna riktigt noga nu, det kändes dessutom bra! skitbra!

Vet inte hur jag ska kunna tacka min bror för att han är den han är, och för allt stöd han ger mig, hur mycket han bryr sig och allt det där.
han är helt otrolig. så bra att det rent utsagt inte ens kan vara möjligt..(men, det är det!)

Måste även säga det att jag har världens bästa lillasyster också! som jag absolut inte skulle byta ut för något i världen. ida, jag glömmer inte bort dig. du är alltid den bästa systern!

Nåväl, nu blev det ett långt inlägg... kanske inte någon som orkar läsa :P..

men jag känner så stark kärlek just nu! kärlek inom familjen, kärlek som har vuxit från att vara ett litet frö, till att bli en blommande blomma.
Jag är överlycklig över att jag har just min familj, att jag fick den bästa.
Och jag skulle kunna säga det hur många gånger som helst, men ändå skulle ingen förstå hur mycket jag älskar dom.

Näe, nu ska jag avrunda. skriver efter frukosteen!

Har för övrigt bara sovit 40 min i natt, och min stackars bror har inte sovit en enda..

avslutar inlägget med en bild, på mina favvosar.


ALL KÄRLEK I VÄRLDEN TILL ER !

RSS 2.0