I´ll try my best, cause I got to much to lose...


Jag har inte allt, men jag har mycket.
jag har mina otroligt underbara vänner, min fantastiska familj. Jag har mycket som andra kanske drömmer om, tänk att inte fått uppleva kärlek från sina egna familjemedlemmar, att aldrig fått känna en äkta vänskap. att aldrig fått höra meningen "Jag älskar dig" från någon som verkligen menar det.

Jag borde vara nöjd med mitt liv, för jag har människor runt omkring mig som bryr sig, som vill mig väl. och tro mig, jag är er alla evigt tacksamma. Det är absolut inte ni som gör något fel, det är inte p g a er jag har en tom själ, ett trasigt hjärta. det är jag.
Och det är jag som måste försöka ta tag i mitt liv, om det ska kunna ske en förbättring, men som det är just nu... så har jag inga krafter, ingen ork, ingen motivation.

Jag försöker så gott det går, att ta mig upp från botten, att se ett litet litet ljus, som kan ge mig tillbaka en gnutta hopp. Jag försöker le, och känna riktig glädje, jag försöker vara en bra vän, en bra syster, en bra dotter.
Jag ger mig in i dessa saker helhjärtat. Kanske att jag misslyckas ibland, men jag försöker.

Jag har fått uppleva äkta kärlek mellan två personer, där gnistror är så starka att hela världen lyser upp. Och jag ångrar inte en sekund av det, som jag sagt tidigare, så blir det inte alltid som man tänkt sig. men livet går vidare för det. trots att det kan vara kämpigt och tungt i vissa stunder. Jag har lärt mig, fått erfarenhet som kanske till och med gjort mig lite starkare psykiskt.

Det sägs att allting har en mening. Jag undrar... är det så?
Alla saker som hänt i mitt liv, alla gånger jag varit nära på att ge upp allting. Är det meningen att man ska behöva må så fruktansvärt dåligt under en så pass lång tid? halva mitt liv har jag spenderat i ett mörker.(självklart har jag haft ljusa stunder som fått mig att kämpa vidare) men i det stora hela, så har jag mått så dåligt, att jag inte vetat vad jag ska ta mig till...
När ska det vända?
Kommer det vända?



* Tack till alla mina änglar, som vakar över mig. som hjälper mig i alla lägen. Jag kan inte tacka er tillräckligt för allt ni gör och gjort. Jag älskar er!

skänk mig lite styrka...

Tonight I've fallen and I can't get up
I need your loving hands to come and pick me up

citat.

"Män vill alltid vara kvinnans första kärlek - kvinnor tycker om att vara mannens sista romans."
RSS 2.0